top of page
Men with Calculator
De salarisverwerking onder controle?

 

Is uw payroll in overeenstemming met uw formatie overzicht? Hoeveel meer tijd kost het uw medewerker om bijvoorbeeld de declaraties handmatig te werken in de payroll, controleert u maandelijks de salarisstroken? Neem contact met ons op, wij kunnen u helpen met het beantwoorden van velen payroll vragen.

Informatie

Success! Message received.

​Voordeel van uitbesteden

 

Heeft u wel eens nagedacht over de voordelen van het uitbesteden van de payroll? Wat gebeurd er als uw salarismedewerker een ander ander baan vindt, kan iemand anders het dan direct overnemen?

​Onze ervaring

 

Voor het ministerie van Buitenlandse zaken in Den Haag hebben wij opgetreden als Programma en Project manager tijdens het uitbestedingstraject van de volledige salarisverwerking voor 96 Ambassades wereldwijd. 

 

Van een aantal middelgrote Nederlandse bedrijven hebben wij het volledige salarisverwerkingsproces overgenomen, niet alleen het verwerken van de maandelijkse veranderingen maar ook de salaris rapportages, betalingen en de verspreiding van de salarisstroken zit in onze service.

Payroll​

 

Het verloningsproces is een van de belangrijkste en gevoeligste processen binnen de afdeling Financien / Personeelszaken. Fouten tijdens dit proces kunnen enorme impact hebben op de salaris betalingen. Geen enkele organisatie wil problemen hebben tijdens dit doorgaans maandelijkse proces.  Maar door de complexiteit van de materie is een fout in de belastingafdracht, pensioen berekening of sociale laten afdracht snel gemaakt.  

engelse_vlag.jpg
bottom of page